Opleidingen bij Eduplus

Hieronder vindt u een overzicht van het vormingsaanbod 2021 - 2022 van EDUplus. U kan selecteren volgens sector. U krijgt dan telkens een overzicht te zien van de vaktechnische opleidingen met vaste data (aangeduid met een *), alsook de opleidingen op vraag. U kan ook kiezen voor een algemene opleiding geschikt voor iedere werknemer uit de Groene Sectoren (Tuinbouw, Landbouw, Tuinaanleg en Loonwerk).

Hopelijk vindt u in het aanbod een passende opleiding. Mocht u na het doornemen nog vragen hebben? Wij geven u graag telefonisch of ter plaatse gratis en vakkundig advies. 

Algemene informatie

Elk jaar biedt EDUplus vzw aan de reguliere arbeiders, tewerkgesteld binnen tuinbouw (P.C. 145), tuinaanleg (P.C. 145.04), landbouw (P.C. 144) of loonwerk (P.C. 132) de mogelijkheid om opleidingen te volgen. De financiering van dit aanbod is ten laste van de groene sectoren. Het volledige aanbod wordt elk jaar via de brochure verspreid onder alle werkgevers en werknemers van de groene sectoren. Wil je meer informatie over de doelgroep, financiering en de formules bij Eduplus?

Meer informatie

Algemene informatie

Locaties

In de brochure EDUplus vindt u telkens de gemeente en de naam. Hier kan u het adres vinden alsook een routebeschrijving.

Bekijk alle locaties

Locaties

Online brochure

De brochure van EDUplus met opleidingsaanbod 2023 - 2024 kun je nu ook online bekijken

Download de brochure

Online brochure

Competentiemanagement

Interesse om te werken met een competentiemap?

Meer informatie

Fytolicentie verlengen

Download Folder Fytolicentie

Fytolicentie verlengen