Quickscan bedrijfsorganisatie

 

Start de Quickscan hier

 

Omdat we er van overtuigd zijn dat een gezond personeelsbeleid één van de hoekstenen is van een succesvolle bedrijfsvoering, willen we de ondernemingen binnen de groensector graag een aantal tools aanreiken om hun inclusief HR-beleid (verder) uit te bouwen en/of te optimaliseren.

EDUplus engageert zich om bedrijven uit de groene sectoren te ondersteunen die aan de slag willen gaan met een inclusieve benadering rond instroom, doorstroom, retentie en groei.

Een eerste stap in dit proces is weten waar u staat. Om u hierin te ondersteunen lieten wij een Quickscan inzake bedrijfsorganisatie ontwikkelen door I-diverso. Meten is immers weten!

Het invullen van de scan neemt maximum 10 minuutjes van uw tijd in beslag. Nadien kunnen we detecteren waar de noden, behoeften en werkpunten voor uw bedrijf liggen. 

Vervolgens maken we een afspraak om samen met u de resultaten van de scan te overlopen en doen we een concreet voorstel tot actieplan op maat van uw bedrijf (geheel vrijblijvend). 

De kostprijs van de voorgestelde acties proberen we tot een minimum te beperken of tot 0 te herleiden via onze samenwerking met de werkplekarchitecten, deelname aan ESF-projecten en/of inzet van sectorale middelen. 

 

Meer info:

Gert De Wint

0474/85 18 35

gert.de.wint@eduplus.be